Булочки з яблуками – 7 смачних, ароматних і гарних рецептів

Сирні булочки з яблуками

Урізноманітнити звичні «яблучні» булочки можна за допомогою ніжного сирного тіста, яке поєднується з будь-якою начинкою.

Необхідні продукти:

  • яблука – 2 – 3 шт.;
  • розпушувач – 1 пакетик;
  • борошно – 250 г;
  • сир – 200 г;
  • цукор – 80 г;
  • рослинне масло – 5 ст. л.;
  • яйце;
  • ванілін і кориця – по 0,5 ч. л.

Методика приготування:

  • Перетерти сир через сито, додати до нього яйце і цукор, ретельно вимішати.
  • Додати борошно, розпушувач, ванілін. Перемішати. Влити олію, ще раз перемішати.
  • Руками замісити тісто, скачати в кулю і залишити на півгодини.
  • З яблук вирізати серцевину, м’якоть розрізати навпіл і нашаткувати тонкими скибочками. Корицю з’єднати з цукровим піском. Отриманою масою посипати фрукти.
  • Тісто розрізати на дві – три частини, тонко розкачати. Вирізати невеликі квадрати і умовно розділити їх по діагоналі. На одну сторону викласти яблучну начинку для булочок, на другій зробити кілька надрізів. Цією стороною накрити фрукти, защипнути краю.
  • Випікати в духовій шафі при 200 градусах до яскравого рум’янцю (25 хвилин).

Булочки з яблуками – універсальний десерт, а велика кількість рецептів дозволяє приготувати їх на будь-який смак. Досить вибрати один з розглянутих варіантів і порадувати себе ароматною домашньої здобою.

Дивіться також:  Просочення для торта – 8 рецептів приготування в домашніх умовах
Прокрутка до верху