Домашні булочки з корицею в духовці
Домашні булочки з корицею в духовці – це простий, але дивовижно смачний десерт, який розлітається з тарілок під час чаювання в одну мить, бо неможливо встояти перед пишною, м’якою та повітряною випічкою, приготованою своїми руками з усією любов’ю та турботою.
Інгредієнти:
на – 7 порції
- Для тесту:
- Мука – 500 гр.
- Сухі дріжджі – 11 гр.
- Цукор-пісок – 50 гр.
- Молоко коров’яче – 250 мл.
- Яйце куряче – 2 шт.
- Ванілін – 1 гр.
- Для начинки:
- Цукор-пісок – 50 гр.
- Олія вершкове – 120 гр.
- Оболонка – 15 гр.
Процес приготування:
Як приготувати домашні булочки з корицею? У теплому молоці розчиняємо дріжджі та цукровий пісок, наполягаємо протягом 10 хвилин.
Розбиваємо яйця і всипаємо ванілін, сіль і просіяне борошно.
З’єднуємо опару з борошняним тестом і вимішуємо, накриваємо серветкою лляної і ставимо в тепле місце на годину.
Для начинки змішуємо мелену корицю із цукром.
Вершкове масло розтоплюємо на водяній бані або в мікрохвильовій печі.
Тісто, що піднялося, розкочуємо в пласт товщиною близько 5 міліметрів.
Озброюємося кулінарним пензлем і змащуємо основу вершковим маслом.
Посипаємо ароматною сумішшю.
Згортаємо заготовку в рулет і розрізаємо на сегменти 4-5 сантиметрів.
Перекладаємо напівфабрикати в жароміцну форму на невеликій відстані один від одного.
Готуємо при 180 градусах 25 хвилин, і подаємо до столу в теплому або остиглим вигляді. Булочки з корицею у духовці готові! Смачного!