Булочки з корицею – 10 простих рецептів приготування в духовці

Домашні булочки з корицею в духовці

Домашні булочки з корицею в духовці – це простий, але дивовижно смачний десерт, який розлітається з тарілок під час чаювання в одну мить, бо неможливо встояти перед пишною, м’якою та повітряною випічкою, приготованою своїми руками з усією любов’ю та турботою.

Інгредієнти:

на – 7 порції

  • Для тесту:
  • Мука – 500 гр.
  • Сухі дріжджі – 11 гр.
  • Цукор-пісок – 50 гр.
  • Молоко коров’яче – 250 мл.
  • Яйце куряче – 2 шт.
  • Ванілін – 1 гр.
  • Для начинки:
  • Цукор-пісок – 50 гр.
  • Олія вершкове – 120 гр.
  • Оболонка – 15 гр.

Процес приготування:

Як приготувати домашні булочки з корицею? У теплому молоці розчиняємо дріжджі та цукровий пісок, наполягаємо протягом 10 хвилин.

Розбиваємо яйця і всипаємо ванілін, сіль і просіяне борошно.

З’єднуємо опару з борошняним тестом і вимішуємо, накриваємо серветкою лляної і ставимо в тепле місце на годину.

Для начинки змішуємо мелену корицю із цукром.

Вершкове масло розтоплюємо на водяній бані або в мікрохвильовій печі.

Тісто, що піднялося, розкочуємо в пласт товщиною близько 5 міліметрів.

Озброюємося кулінарним пензлем і змащуємо основу вершковим маслом.

Посипаємо ароматною сумішшю.

Згортаємо заготовку в рулет і розрізаємо на сегменти 4-5 сантиметрів.

Перекладаємо напівфабрикати в жароміцну форму на невеликій відстані один від одного.

Готуємо при 180 градусах 25 хвилин, і подаємо до столу в теплому або остиглим вигляді. Булочки з корицею у духовці готові! Смачного!

Дивіться також:  Молочні коржики – 7 рецептів з дитинства за ГОСТУ