Бутерброди на швидку руку – 11 рецептів сендвічів

Сендвіч з шинкою на сніданок

Інгредієнти: 1 ст. л. вершкового сиру, 2 скибочки тостового хліба, 2 товстих скибочки шинки, 2 свіжих листочка салату, великий соковитий помідор.

  • Обидва скибочки тостового хліба змазують вершковим сиром. Його кількість можна за смаком збільшити.
  • На один шматочок укладається шинка. Вона покривається листочками салату і кружечками свіжого помідора.
  • Зверху кладеться другий хлібний скибочку.

Сендвіч з шинкою розрізається на дві частини і подається до столу.

Рецепт з картоплею

Інгредієнти: 5 – 6 шматочків батона, 2 середні картоплини, сіль, чорний мелений перчик, 3 зуб. часнику, сире яйце, великий помідор, 70 г шинки, 40 г сиру.

  • Картопля миється, чиститься і крупно треться. Сир і шинка подрібнюються аналогічним чином, але за допомогою терки з самими дрібними отворами.
  • Картопля, м’ясо, сире яйце, сіль і перець добре змішуються. До них додається роздавлений часник.
  • Помідор нарізати тонкими кружечками.
  • Начинка з другого кроку розподіляється по хлібним скибочкам. Вони смажать до готовності картоплі на розігрітому маслі. Батон розташовується на сковорідці начинкою вниз. Далі поверх картоплі з шинкою розкладаються кружечки помідорів, і висипається сир.
  • Тепер скибочки хліба викладають на сковорідку начинкою вгору.
  • Приготування їх під кришкою продовжується до тих пір, поки сир повністю не розплавиться.

Такі бутерброди на сніданок подають в гарячому вигляді.

Дивіться також:  Рисова молочна каша в мультиварці – смачні 7 рецептів приготування
Прокрутка до верху