В духовці з фаршем
Інгредієнти: 4 хлібних скибочки, 90 г будь-якого м’ясного фаршу, 60 г сиру, 30 г слив. олії, 1 ст. л. солодкого кетчупу, сіль, 2 великих яйця, перець.
- Кожен бутерброд буде складатися з двох хлібних скибочок. З одного вирізається серединка. Другий шматочок промащується кетчупом і викладається у форму для запікання. Під нього підкладається невелику кількість масла.
- На цілий скибочку встановлюється другий – без м’якушки. У нього викладається частина фаршу з сіллю і перцем.
- Зверху розбивається яйце і треться половина сиру.
- Таким чином, формується і другий бутерброд.
Закуска запікається в духовій шафі 8 – 9 хвилин. Жовток яйця при цьому повинен залишитися рідким.