Бутерброди з авокадо – 6 рецептів приготування

Готуємо з часником

Якщо вам відразу після сніданку не потрібно бігти на роботу або навчання, поласуйте бутербродами з авокадо і часником.

Для них потрібні продукти:

  • тостерний хліб – візьмемо 10 скибочок;
  • авокадо – не менше 400 грамів;
  • сік лимона – приблизно 20 грамів цілком достатньо;
  • часник – три зубки;
  • сіль – щіпки вистачить;
  • оливкова олія – обмежимося 60 мл

Хліб злегка обсмажуємо в олії на сковороді. Можна підсушити скибки в духовці, але тоді потрібно попередньо як слід збризнути їх маслом.

Готові порції розміщуємо на серветках – нехай піде зайвий жир і хліб охолоне.

В цей час займаємося авокадо. Чистимо, звільняємо від кісточки. Отриману м’якоть можна обробити за бажанням двома способами – розім’яти виделкою, або подрібнити блендером.

В м’якоть додаємо часник (пройшов через часникодавку), цитрусовий сік і сіль. І знову перемішуємо. Тепер складом можна мазати тости.

Такі бутерброди здатні виступати не тільки в якості основного блюда, але і «фундаментом» для інших основ. Якщо, наприклад, покласти зверху шматочки бекону, оселедця або шпроти, вийде новий смак.

Дивіться також:  Котлети з крабових паличок – 8 рецептів, як приготувати
Прокрутка до верху