З додаванням сиру
Бутерброди з сиром для нас не дивина. Незвичайними вони стають, якщо з’єднати сир з авокадо.
Будемо готувати закуску з:
- сиру (візьмемо «Рікотта») – 200 грамів;
- м’якоті стиглого авокадо — такого ж обсягу;
- майонезу – вистачить 100 грамів;
- часнику – хоча б пари зубков;
- винного оцту – достатньо 20 грамів;
- ядер горіхів (які любите і знайдете на кухні) або насіння, або кунжуту – 50-ти грамів;
- хліба (на цей раз потрібен житній) – не менше 300 грамів;
- спецій – які віддаєте перевагу;
- рослинного масла (рафінованої соняшникової, а ще краще оливкової);
- зелені, часточок лимона – для декору.
Спочатку займемося хлібом. Ділимо його на шматочки, кожен приправляємо спеціями і кропим рослинним маслом. Тости потрібно підсушити. Для цього підійде все – сковорода, духовка, тостер.
Відправляємо В блендер всі інгредієнти – сир, м’якоть авокадо, часник, насіння або горіхи). Включаємо прилад і досягаємо стану своєрідного крему, заправляємо майонезом, присмачую сіллю, приправами. Не забудемо і про оцет.
Отриманою масою з авокадо і сиром покриваємо кожен житній тост. Послужать прикрасою шматочки лимона і зелень.