Бутерброди з авокадо – 6 рецептів приготування

З додаванням сиру

Бутерброди з сиром для нас не дивина. Незвичайними вони стають, якщо з’єднати сир з авокадо.

Будемо готувати закуску з:

  • сиру (візьмемо «Рікотта») – 200 грамів;
  • м’якоті стиглого авокадо — такого ж обсягу;
  • майонезу – вистачить 100 грамів;
  • часнику – хоча б пари зубков;
  • винного оцту – достатньо 20 грамів;
  • ядер горіхів (які любите і знайдете на кухні) або насіння, або кунжуту – 50-ти грамів;
  • хліба (на цей раз потрібен житній) – не менше 300 грамів;
  • спецій – які віддаєте перевагу;
  • рослинного масла (рафінованої соняшникової, а ще краще оливкової);
  • зелені, часточок лимона – для декору.

Спочатку займемося хлібом. Ділимо його на шматочки, кожен приправляємо спеціями і кропим рослинним маслом. Тости потрібно підсушити. Для цього підійде все – сковорода, духовка, тостер.

Відправляємо В блендер всі інгредієнти – сир, м’якоть авокадо, часник, насіння або горіхи). Включаємо прилад і досягаємо стану своєрідного крему, заправляємо майонезом, присмачую сіллю, приправами. Не забудемо і про оцет.

Отриманою масою з авокадо і сиром покриваємо кожен житній тост. Послужать прикрасою шматочки лимона і зелень.

Дивіться також:  Деруни з фаршем – 6 рецептів
Прокрутка до верху