Бутерброди з авокадо – 6 рецептів приготування

Рецепт приготування з яйцем-пашот

Для подібного канапе яйця готуються особливим чином: їх обережно, щоб не пошкодити жовток, розбивають у киплячу воду, отримуючи через пару хвилин щось на кшталт квітки з жовтою серединкою і мереживом білкових пелюсток. Спробуємо і ми зробити такі тартинки з молоком і яйцем.

Знадобиться наступний набір продуктів:

  • хліб – візьмемо шість скибочок;
  • салатні листя – таку ж кількість;
  • м’якоть авокадо – не менше 300 грамів;
  • сік лимона – хоча б пара чайних ложок;
  • йогурт (але тільки несолодкий) – вистачить 20 грамів;
  • сіль і мелений чорний перець – розраховуйте на свій розсуд.

М’якоть авокадо переробляємо в блендері. Потім додаємо до неї сік цитруса і йогурт. Залишається перетворити все це в пишну масу – за допомогою все того ж блендера.

Хліб підсушуємо в тостері (хоча можна цього і не робити). Салат вимиваємо і підсушуємо – зайва волога в цьому рецепті не потрібна.

Покриваємо отриманою сумішшю тости. Потім «ховаємо» її під салатними листям. Зверху будуть красуватися яйця. Як їх зробити, написано вище.

Тепер тартинки готові.

Дивіться також:  Риба терпуг – 6 смачних рецептів приготування в духовці на сковороді
Прокрутка до верху