Бутерброди з червоною рибою — 13 рецептів приготування на святковий стіл

Святкова закуска з авокадо

Складаючи меню до свята, неодмінно включаємо в список холодних страв бутерброди з авокадо і червоною рибою. Гості будуть приємно здивовані тонким смаком цього воістину царської наїдки.

Необхідні продукти:

  • тостовий хліб;
  • лимон;
  • сметана — 20 г;
  • нарізка риби (копченої або малосольною);
  • авокадо (стиглий і м’який);
  • зелень, спеції.

Процес приготування:

  • Плід очищаємо, поділяємо на дві частини, видаляємо кісточку. Одну половину м’якоті нарізаємо тонкими слайсами. Іншу часточку розминаємо виделкою, приправляємо рубаною зеленню та спеціями. З’єднуємо суміш зі сметаною і заважаємо до консистенції пюре.
  • Нарізаємо хліб трикутниками, підсушуємо в тостері, змащуємо приготованим складом. Далі викладаємо на кожен тост пластину авокадо, потім шматочок риби. Таким способом використовуємо всі продукти.
  • Збризкуємо закуску соком лимона, поливаємо залишком соусу. Периметр бічних частин страви прикрашаємо кропом.

Приготовлена закуска, виставлена на святковому столі, — найбільш затребувана. Саме її вважають за краще гості після першої традиційної чарки чи келиха.

Дивіться також:  Холодець – 12 рецептів приготування