Святкова закуска з авокадо
Складаючи меню до свята, неодмінно включаємо в список холодних страв бутерброди з авокадо і червоною рибою. Гості будуть приємно здивовані тонким смаком цього воістину царської наїдки.
Необхідні продукти:
- тостовий хліб;
- лимон;
- сметана — 20 г;
- нарізка риби (копченої або малосольною);
- авокадо (стиглий і м’який);
- зелень, спеції.
Процес приготування:
- Плід очищаємо, поділяємо на дві частини, видаляємо кісточку. Одну половину м’якоті нарізаємо тонкими слайсами. Іншу часточку розминаємо виделкою, приправляємо рубаною зеленню та спеціями. З’єднуємо суміш зі сметаною і заважаємо до консистенції пюре.
- Нарізаємо хліб трикутниками, підсушуємо в тостері, змащуємо приготованим складом. Далі викладаємо на кожен тост пластину авокадо, потім шматочок риби. Таким способом використовуємо всі продукти.
- Збризкуємо закуску соком лимона, поливаємо залишком соусу. Периметр бічних частин страви прикрашаємо кропом.
Приготовлена закуска, виставлена на святковому столі, — найбільш затребувана. Саме її вважають за краще гості після першої традиційної чарки чи келиха.