Базовий рецепт приготування бутербродів з печінкою тріски
Базовий рецепт відрізняється простотою приготування, включає мінімум інгредієнтів. В принципі, чекають невеликі витрати, як фінансові, так і фізичні, а смак обіцяє бути чудовим.
Що беремо
- хліб (житній);
- консерви з печінки тріски;
- масло (вершкове);
- цибулю-шалот (або ріпчаста цибуля);
- зелень.
Як готуємо
- Нарізаємо хліб за бажанням і намазуємо з одного боку вершковим маслом.
- Викладаємо шматочки печінки рівномірно по всій поверхні скибочки з маслом.
- Нарізаємо цибулю кільцями і акуратно викладаємо на кожен бутерброд.
- Прикрашаємо зеленню. Подаємо в такому вигляді, що стане відмінною закускою до першого тосту під горілочку.
- Або запікаємо в мікрохвильовці, щоб зробити бутерброди гарячими під вино.