Бутерброди з печінкою тріски — 7 рецептів приготування на святковий стіл

Базовий рецепт приготування бутербродів з печінкою тріски

Базовий рецепт відрізняється простотою приготування, включає мінімум інгредієнтів. В принципі, чекають невеликі витрати, як фінансові, так і фізичні, а смак обіцяє бути чудовим.

Що беремо

  • хліб (житній);
  • консерви з печінки тріски;
  • масло (вершкове);
  • цибулю-шалот (або ріпчаста цибуля);
  • зелень.

Як готуємо

  • Нарізаємо хліб за бажанням і намазуємо з одного боку вершковим маслом.
  • Викладаємо шматочки печінки рівномірно по всій поверхні скибочки з маслом.
  • Нарізаємо цибулю кільцями і акуратно викладаємо на кожен бутерброд.
  • Прикрашаємо зеленню. Подаємо в такому вигляді, що стане відмінною закускою до першого тосту під горілочку.
  • Або запікаємо в мікрохвильовці, щоб зробити бутерброди гарячими під вино.
Дивіться також:  М’ясо по-французьки з курки – 7 рецептів