Готуємо з авокадо
Незвичайною добавкою до бутерброду з сьомгою є авокадо.
Для приготування страви потрібні наступні інгредієнти:
- хліб білий або сірий;
- лимон;
- чорний мелений перець;
- зелень за смаком (кріп, петрушка, кінза, рукола та інші);
- свіжий помідор;
- стиглий плід авокадо;
- солона сьомга.
На підрум’янені, остиглі скибочки хліба намазати заздалегідь приготовану суміш із стиглого авокадо з додаванням кропу, петрушки або іншої зелені, дрібно порізаного помідора, перцю і декількох крапель лимона. Якщо риба не дуже солона, слід додатково посолити отриману сальсу, оскільки авокадо має нейтральний делікатний смак.
Укласти зверху рибу, прикрасивши гілочками руколи або тонкими скибочками помідора. Бутерброди з авокадо і сьомгою – це не тільки смачно і красиво, але і дуже корисно з-за підвищеного вмісту жирних кислот.