Гаряча закуска з рибою
Не варто забувати, що бутерброди можуть бути і гарячими.
Для цього рецепта знадобиться:
- хліб (будь-якого виду з щільним м’якушем);
- майонез;
- свіжа сьомга;
- помідор;
- сир (будь плавящийся в духовці).
Беріть для цього рецепта досить щільний, не крошащийся хліб. На скибки намазати тонким шаром майонез, любителі гостроти можуть додати гірчицю. Зверху викласти припущену сьомгу. Для цього стейк риби треба зварити в невеликій кількості підсоленої води з додаванням лаврового листа і перцю горошком. Важливо не переварити рибу, щоб не стала сухою. Дочекайтеся, коли вода закипить, а риба посвітлішає. Досить проварити її в киплячому бульйоні 2 -3 хвилини, потім остудити і розібрати на пластинки.
Накрити сьомгу скибочкою помідора, а зверху – шматочком сиру, якому належить розплавитися від високої температури і зарум’яниться. Для цього бутерброду достатньо провести під грилем, розігрітим до 150 градусів, хвилин 7-10. Можна готувати страву без гриля, просто в розігрітій духовці або мікрохвильовій печі.