Бутерброди з сьомгою – 6 рецептів, як зробити смачні бутерброди на святковий стіл

Гаряча закуска з рибою

Не варто забувати, що бутерброди можуть бути і гарячими.

Для цього рецепта знадобиться:

  • хліб (будь-якого виду з щільним м’якушем);
  • майонез;
  • свіжа сьомга;
  • помідор;
  • сир (будь плавящийся в духовці).

Беріть для цього рецепта досить щільний, не крошащийся хліб. На скибки намазати тонким шаром майонез, любителі гостроти можуть додати гірчицю. Зверху викласти припущену сьомгу. Для цього стейк риби треба зварити в невеликій кількості підсоленої води з додаванням лаврового листа і перцю горошком. Важливо не переварити рибу, щоб не стала сухою. Дочекайтеся, коли вода закипить, а риба посвітлішає. Досить проварити її в киплячому бульйоні 2 -3 хвилини, потім остудити і розібрати на пластинки.

Накрити сьомгу скибочкою помідора, а зверху – шматочком сиру, якому належить розплавитися від високої температури і зарум’яниться. Для цього бутерброду достатньо провести під грилем, розігрітим до 150 градусів, хвилин 7-10. Можна готувати страву без гриля, просто в розігрітій духовці або мікрохвильовій печі.

Дивіться також:  Печенковий торт - 10 найсмачніших рецептів
Прокрутка до верху