Чахохбілі з курки по-грузинськи – 9 рецептів

Готуємо грузинське блюдо в мультиварці

Приготувати чахохбілі з курки по-грузинськи легко в мультиварці: так за стравою не доведеться стежити за господиню все зробить розумний прилад. Для приготування порційні шматочки курки, викладаються на дно мультичаши і заливаються соусом з ловлення овочів. Далі все дуже просто: достатньо включити режим «гасіння» і дочекатися сигналу про кінці приготування.

 

Спеції додаються відразу, а ось зелень – за кілька хвилин до закінчення готування. Є мультиварки, де передбачена функція обжарювання безпосередньо в мультичаше – тоді легше скористатися їй. У мульти скороварках господиням доведеться постаратися і обсмажити курку на окремій сковорідці.

Чому не можна гасити відразу сиру птицю? Вона виходить вареної на смак і може розвалитися на волокна, тоді як скоринка немов запечатує м’ясний сік всередині кожного шматочка, і курочка залишається цілісною.

Дивіться також:  Ледачі хачапурі – 7 швидких рецептів, як приготувати на сковороді і духовці
Прокрутка до верху