Готуємо грузинське блюдо в мультиварці
Приготувати чахохбілі з курки по-грузинськи легко в мультиварці: так за стравою не доведеться стежити за господиню все зробить розумний прилад. Для приготування порційні шматочки курки, викладаються на дно мультичаши і заливаються соусом з ловлення овочів. Далі все дуже просто: достатньо включити режим «гасіння» і дочекатися сигналу про кінці приготування.
Спеції додаються відразу, а ось зелень – за кілька хвилин до закінчення готування. Є мультиварки, де передбачена функція обжарювання безпосередньо в мультичаше – тоді легше скористатися їй. У мульти скороварках господиням доведеться постаратися і обсмажити курку на окремій сковорідці.
Чому не можна гасити відразу сиру птицю? Вона виходить вареної на смак і може розвалитися на волокна, тоді як скоринка немов запечатує м’ясний сік всередині кожного шматочка, і курочка залишається цілісною.