Чахохбілі з курки по-грузинськи – 9 рецептів

З курячої грудки з коріандром

Чахохбілі з курячої грудки можна назвати новою версією класичного грузинської страви. Воно більш легкий для засвоєння і підходить всім, хто стежить за вагою. У цьому рецепті для додання остринки можна використовувати винний оцет, правда, тільки кращої якості.

Як приготувати страву з грудок?

  • Нарізаємо курячі грудки 1 кг великими шматочками.
  • Кладемо в каструлю з товстим дном.
  • Додаємо лавровий лист, 50 мл води, 30 мл винного оцту.
  • Доводимо до кипіння і кип’ятимо до повного випаровування рідини.
  • Вливаємо 5 ст. рослинного масла.
  • Товчемо 4 зубчики часнику.
  • Ріжемо 3 середніх цибулини півкільцями.
  • Додаємо до курки 3 великих помідора, очищених від шкірки.
  • Тушкуємо курку з овочами 10-15 хвилин на слабкому вогні.
  • За 7 хвилин до закінчення, додаємо свіжу кинзу або насіння коріандру, попередньо стовчені в ступці для прянощів.

    Подаємо блюдо, прикрасивши листочками свіжої кінзи або петрушки з вареною картоплею або розсипчастим білим рисом.

    Дивіться також:  Домашня локшина на яйцях – 4 рецепта
    Прокрутка до верху