Чахохбілі з курки по-грузинськи – 9 рецептів

Доповнюємо рецепт грибами

Якщо доповнити рецепт грибами, ви спробуєте нове і дуже цікаве блюдо з курки. Курка по-грузинськи виходить пряної, ситної, незвичайної, завдяки грибам, які значно підвищують поживну цінність страви.

Як приготувати грибний чахохбілі?

  • Пережарим будь-які гриби з цибулею.
  • Курку підготуємо для гасіння традиційною сухою обсмаженням.
  • Протушкуйте перець і цибулю.
  • Дрібно наріжемо томати.
  • Змішуємо гриби, м’ясо, овочі.
  • Тушкуємо до готовності протягом 30 хвилин.
  • Вимикаємо плиту, додаємо спеції, зелень, залишаємо страву нудитися.
  • Чахохбілі з грибами подається з відвареною картоплею, коржами з води і тесту і посипається свіжою зеленню.

    Дивіться також:  Пшоняна каша з гарбузом на молоці – 5 рецептів
    Прокрутка до верху