Чаклуни з картоплі з фаршем – 7 рецептів приготування

Готуємо з додаванням капусти

У цьому варіанті приготування замість звичного фаршу для начинки використовується капуста.

Інгредієнти:

  • борошно – 320 г;
  • перець;
  • картопля – 1200 м;
  • сіль – 1 ч. ложка;
  • вода – 50 мл;
  • цибуля – 1 шт.;
  • яйце – 2 шт.;
  • капуста – 420 р.

Приготування:

  • Картоплю перетерти, можна використовувати комбайн.
  • Віджати сік.
  • Настояти. Осів крохмаль відправити до картоплі.
  • У воду залити яйця.
  • Підсолити.
  • Перемішати. Залити картоплю.
  • Присипати борошном.
  • Замісити.
  • Нашаткувати капусту. Помістити в сковороду. Обсмажити.
  • Нашаткувати цибулю.
  • Закинути в капусту. Потомити сім хвилин.
  • Підсолити.
  • Насипати перець. Перемішати. Остудити.
  • Ложкою зачерпнути картопляну масу.
  • Помістити начинку. Сформувати кулю.
  • Підсмажити.
  • Розмістити заготовки на деко.
  • Запекти в духовій печі (180 гр.).
  • Потрібно півгодини.
Дивіться також:  Горбуша в духовці – 15 рецептів приготування щоб була соковита
Прокрутка до верху