Готуємо з додаванням капусти
У цьому варіанті приготування замість звичного фаршу для начинки використовується капуста.
Інгредієнти:
- борошно – 320 г;
- перець;
- картопля – 1200 м;
- сіль – 1 ч. ложка;
- вода – 50 мл;
- цибуля – 1 шт.;
- яйце – 2 шт.;
- капуста – 420 р.
Приготування:
- Картоплю перетерти, можна використовувати комбайн.
- Віджати сік.
- Настояти. Осів крохмаль відправити до картоплі.
- У воду залити яйця.
- Підсолити.
- Перемішати. Залити картоплю.
- Присипати борошном.
- Замісити.
- Нашаткувати капусту. Помістити в сковороду. Обсмажити.
- Нашаткувати цибулю.
- Закинути в капусту. Потомити сім хвилин.
- Підсолити.
- Насипати перець. Перемішати. Остудити.
- Ложкою зачерпнути картопляну масу.
- Помістити начинку. Сформувати кулю.
- Підсмажити.
- Розмістити заготовки на деко.
- Запекти в духовій печі (180 гр.).
- Потрібно півгодини.