Часникові булочки – 6 простих і смачних рецептів

Як спекти з листкового тіста

Листкове тісто додасть булочкам пишноти. До того ж, його дуже легко використовувати — просто купуємо готові листи і використовуємо на свій розсуд. Цей рецепт покаже, як зробити часникові булочки-пиріжки.

Вам знадобиться:

  • листкове тісто — 1 аркуш;
  • часник — 2 зубчики;
  • м’яке вершкове масло — 1/4 склянки;
  • сушена петрушка — 1 ст. ложка;
  • сіль — 1 ч. ложка;
  • тертий сир моцарелла — 1 склянка;
  • мелений чорний перець — за смаком.

Як приготувати:

  • Змішуємо часник з маслом, сіллю, перцем, петрушкою і сиром.
  • Розігріваємо духовку до 180 градусів. Розрізаємо тесту навпіл. З допомогою хащі вирізаємо з кожної половини кола (можна зробити кола менше, все залежить від бажаних розмірів і кількості булок).
  • Викладаємо суміш у середину кожного кола і закриваємо краю. Відправляємо в духовку на 10-15 хвилин.

Завдяки сиру моцарелла смак булочок заграє по-новому. За таким рецептом булки готуються за 20-25 хвилин.

Дивіться також:  Підлива з свинини — 11 рецептів приготування
Прокрутка до верху