Як спекти з листкового тіста
Листкове тісто додасть булочкам пишноти. До того ж, його дуже легко використовувати — просто купуємо готові листи і використовуємо на свій розсуд. Цей рецепт покаже, як зробити часникові булочки-пиріжки.
Вам знадобиться:
- листкове тісто — 1 аркуш;
- часник — 2 зубчики;
- м’яке вершкове масло — 1/4 склянки;
- сушена петрушка — 1 ст. ложка;
- сіль — 1 ч. ложка;
- тертий сир моцарелла — 1 склянка;
- мелений чорний перець — за смаком.
Як приготувати:
- Змішуємо часник з маслом, сіллю, перцем, петрушкою і сиром.
- Розігріваємо духовку до 180 градусів. Розрізаємо тесту навпіл. З допомогою хащі вирізаємо з кожної половини кола (можна зробити кола менше, все залежить від бажаних розмірів і кількості булок).
- Викладаємо суміш у середину кожного кола і закриваємо краю. Відправляємо в духовку на 10-15 хвилин.
Завдяки сиру моцарелла смак булочок заграє по-новому. За таким рецептом булки готуються за 20-25 хвилин.