Часниковий хліб – 6 рецептів, як приготувати в духовці, в хлібопічці і на сковороді

Сирно-часниковий хліб

Немає часу на випічку? Оптимальний варіант – зробити з заводського борошняного вироби незвичайне ласощі.

Інгредієнти:

  • хліб – 1 булка;
  • вершкове масло – 150 г;
  • твердий сир – 120 г;
  • часник – 3 зубчики.

Приготування:

  • Розтоплене масло, натертий часник і сир, ретельно перемішати.
  • Хліб розділити на шматочки, намазати на одну з сторін сирно-часниковий соус.
  • Загорнути хлібні скибочки в фольгу, відправити їх на 15 хвилин у розігріту до 180 градусів духовку.

До столу ласощі подається теплим.

Дивіться також:  Оладки на молоці – 10 рецептів приготування
Прокрутка до верху