Червона риба – 15 рецептів приготування

Бутерброди з червоною рибою


Червона риба ідеально поєднується з сирним сиром, а ніжні салатні листя надають свіжість і соковитість.

Інгредієнти:

• огірок – 6 гуртків;
• булочки – 3 шт. маленькі;
• зелень;
• салат – 3 аркуша;
• сирний сир – 55 г;
• сьомга – 75 г слабосолона.

Приготування:

1. Розрізати навпіл кожну булочку і трохи підсушити на сковороді.
2. Розмазати по поверхні сир на трьох половинки булочок. Викласти листки салату.
3. Нарізати на смужки рибу і викласти на салат. Розмістити по два гуртка огірка на кожну булочку. Посипати зеленню. Вкрити другими половинками.

Дивіться також:  Чим начинити тарталетки – 12 простих рецептів смачної начинки для тарталеток