Червона риба в духовці – 10 рецептів приготування

Червона риба у вершковому соусі в духовці

Рибне блюдо з збереженням всіх корисних властивостей з легкістю виходить з таких інгредієнтів:

  • лосось – 800 г;
  • вершки – 1 л;
  • жовток – 3 шт.;
  • зелень – 100 г;
  • лимон – 1 шт.;
  • гірчиця – 10 г;
  • сіль і перець.

Щоб приготувати делікатес:

  • Риба поділяється на порційні шматки, які викладаються у глибоку вогнетривку ємність, де солятся, приправляється, збризкують лимонним соком.
  • У тарілці перемішати жовтки, вершки, подрібнена зелень, гірчиця і цедра лимона.
  • Риба поливається приготованим соусом і випікається 35 хвилин при 200°C.
Дивіться також:  Холодець з індички – 8 рецептів приготування
Прокрутка до верху