Червона риба в духовці – 10 рецептів приготування

Соковита риба, запечена у фользі з лимоном

Варіантів приготування червоної риби безліч.

Для виконання одного з них знадобляться:

  • 200 р філе лосося;
  • 450 г спаржі;
  • 2 зубчики часнику;
  • лимон;
  • зелень, оливкова олія, сіль, перець.

Риба у фользі готується наступним чином:

  • Філе ділиться на 4 рівних шматка.
  • Підготовляються 4 частини фольги, на кожну з яких викладається рівну кількість очищеної спаржі.
  • На спаржеві гілочки викладаються філейні частини, солятся, перчатся і вкривають двома кружальцями лимона і гілочкою зелені.
  • Фольга загортається конвертиками, які випікаються близько 20 хвилин.
Дивіться також:  Куряча грудка у вершковому соусі – 9 рецептів приготування філе
Прокрутка до верху