Червона риба в духовці – 10 рецептів приготування

Запікаємо в рукаві

Якщо в холодильнику по щасливому випадку виявилася сьомга, яка на сковороді виходить занадто жирної, а на пару – позбавленою смаку, то варто випробувати спосіб приготування червоної риби в рукаві.

Для приготування потрібно мінімальний продуктовий набір:

  • рибне філе – 500 г;
  • лимон – ½ шт;
  • оливкова олія, сіль і перець.

Спосіб приготування полягає в наступному:

  • Філе промивається.
  • Після просихання риба солиться, перчится, взбрызгивается соком лимона і упаковується в рукав для запікання.
  • Запікається нехитре блюдо протягом 20 хвилин при 200°C.
Дивіться також:  Вершковий соус – 10 рецептів смачного соусу для різних страв
Прокрутка до верху