Картопляні тарталетки з оселедцем і ікрою
Представлене страва йде на ура у всіх любителів вишуканих страв.
Склад продуктів:
- сир твердих сортів — 50 г;
- яйце;
- картопля — 5 шт.;
- смачне філе оселедця — 300 г;
- солоні (мариновані) огірки — 150 г;
- цибулина;
- тарталетки — від 15 шт.;
- ікра червона — 70 г;
- сирки сирні — 130 г;
- майонез — 200 г;
- зелень.
Процес приготування:
- Натираємо очищені коренеплоди, поміщаємо в марлю, віджимаємо сік. Викладаємо шматочки бульб в чашу, додаємо яйце і стружку подрібненого сиру.
- Змащуємо тарталетки маслом, маємо на денця картопляну масу, відправляємо на 25 хвилин у духовку (200 °C).
- Витягуємо з філе оселедця всі кісточки, поділяємо м’ясо на маленькі шматочки, викладаємо в кошички поверх запеченої картопляної суміші.
- Дрібно шаткуємо цибулю і огірки, розподіляємо продукти по всіх ємностях. Заправляємо страва сирним сиром, сполученим з нарубаної зеленню і майонезом.
Завершуємо оформлення тарталеток червоною ікрою і гілочками петрушки.