Чим начинити тарталетки – 12 простих рецептів смачної начинки для тарталеток

Тарталетки з вершками і ягідним соусом

Чудовими виходять витончені кошики, наповнені пишними вершками і ніжним ягідним соусом.

Склад продуктів:

  • звичайний цукор — 100 г;
  • яєчні жовтки — 4 шт.;
  • сир вершковий (мякий) — 150 г;
  • пісочні тарталетки — 10 шт.;
  • лікер/сироп апельсиновий — 2 ст. л.;
  • свіжі вершки (10% жирності) — 200 г;
  • цедра апельсина, меліса, полуниця, малина, ванілін.

Спосіб приготування:

  • Покласти вершки в сотейник, трохи прогріваємо, безперервно заважаючи склад, викладаємо жовтки, збиті з білим цукром. Влаштовуємо теплову обробку продуктів на самому тихому вогні або на водяній бані. Не кип’ятимо!
  • Злегка нагріту суміш збиваємо віночком, чекаючи, коли маса загусне.
  • Додаємо в охолоджений соус м’який вершковий сир, подрібнені ягоди малини і полуниці. Приправляємо складу лікером або сиропом, ретельно збиваємо компоненти.
  • Наповнюємо тарталетки приготованим запашним соусом, прикрашаємо листочками меліси, залишилися ягодами, посипаємо апельсиновою цедрою, ваніліном і цукровою пудрою за власним уподобанням.

Подаємо десерт відразу після приготування.

Коли ми в черговий раз думаємо про те, чим начинити тарталетки, забудемо на час про самому процесі. Довіримося особистої інтуїції, станемо импровизаторами. Результат буде феноменальний!

Дивіться також:  Як приготувати печінку кролика – 5 смачних рецептів
Прокрутка до верху