Чим начинити тарталетки – 12 простих рецептів смачної начинки для тарталеток

Жульєн з грибами в тарталетках

Невеликий запас елегантних тарілочок з тіста дозволяє швидко організувати ситний сніданок або поживний обід. «Смачний» свято кожен день!

Перелік продуктів:

  • гриби гливи (лисички або печериці) — 250 г;
  • свіжа сметана — 50 г;
  • сир — 70 г;
  • тарталетки — 6 шт.;
  • крохмаль (бажано картопляний) — 5 г;
  • цибулина;
  • олія (соняшникова та вершкове) — по 30 м;
  • сіль, перець.

Поетапне приготування:

  • Помиті гриби нарізаємо маленькими скибочками, викладаємо на сковороду, нагріваємо ємність на сильному вогні, оскільки в процесі теплової обробки відбувається виділення великої кількості грибного соку.
  • Після повного випаровування рідини поміщаємо обидва види масла, підсмажуємо гливи до золотистого кольору. Додаємо нашатковану кубиками цибулю, приправляємо сіллю і перцем. Продовжуємо приготування на тихому вогні, поки цибуля не стане прозорим.
  • Далі приєднуємо сметану і крохмаль. Думаючи про те, чим начинити тарталетки, потрібно пам’ятати, що таке наповнення не повинно бути рідким, інакше тісто вбере вологу і розм’якне! У нашому випадку роль абсорбуючого речовини грає крохмаль.
  • Поміщаємо в гриби сметанную суміш, перемішуємо склад, тушкуємо на слабкому вогні, поки маса не загусне.
  • Наповнюємо фігурні кошики приготовленої начинкою. Споруджуємо невелику гірку, посипаємо стружкою тертого сиру, запікаємо в духовці 20 хвилин при 180 °C.

Жульєн з грибами в тарталетках — страва вишукана, смачна і досить калорійна! Прихильникам струнких фігур варто обмежити свої апетити.

Дивіться також:  Плов з куркою – 6 смачних рецептів приготування
Прокрутка до верху