Малиновий десерт на швидку руку
Цей малиновий чізкейк хоч і складається з трьох шарів (корж з печива, сирне суфле і малинове желе), але готується досить швидко завдяки тому, що шари на стабілізацію і застигання відправляються в морозильну камеру. Інша особливість рецепта полягає в тому, що чізкейк з печивом зазвичай готується з пісочної випічки, а тут використовується вівсяне ласощі.
У процесі приготування використовуються:
- 300-340 г вівсяного печива;
- 200 г м’якого вершкового масла;
- 500 г сиру;
- 300 г малини;
- 20 г ванільного цукру;
- 125 г цукру;
- 200 мл сметани;
- 24 г харчового желатину;
- 100 мл крижаної води;
- упаковка малинового желе і ягоди малини для прикраси.
Готуємо наступним чином:
Наостанок, багатьом господиням дуже знадобиться одна хитрість, яка допоможе легко витягти будь чізкейк без випічки з форми, не відокремлюючи його від стінок ножем. На кілька хвилин форму з десертом оберніть махровим рушником, змоченим у гарячій воді, і торт легко відійде від стінок.