Чізкейк Нью-Йорк класичний рецепт приготування вдома

Нью-Йорк з сиром в домашніх умовах

Чізкейк з додаванням м’якого сиру – відмінний варіант корисного і смачного сніданку. Він не залишить байдужим жодного ласуна. Для такого частування використовується: 125 г пісочного печива, 250 мл вершків для збивання, 70 г вершкового масла, 550 г перетертого сиру, склянка цукрової пудри, 1 ст. л. крохмалю, 2 середніх яйця. Далі представлений покроковий рецепт чізкейку Нью-Йорк з сиром.

  • Печиво подрібнюється в крихту і перемішується з розтопленим вершковим маслом.
  • З цієї маси викладається основа для майбутнього частування в рознімної формі. Вона буде без бортиків.
  • Основа 15 хвилин випікається при 160 градусах. Решітка з формою повинна стояти посередині духової шафи.
  • В окремій ємності змішується сир, вершки і яйця, збиті з цукровою пудрою.
  • Маса повинна перетворитися за допомогою блендера в однорідний крем.
  • В останню чергу в масу додається крохмаль, і вона знову перемішується.
  • Крем виливається на основу з печива.
  • Форма ставиться на глибоке деко з гарячою водою.
  • Випікається близько години при тій же температурі.
  • Остиглий десерт витримується в холоді не менше 6 годин.
  • У процесі випікання чізкейку духова шафа не відкриває!

    Дивіться також:  Тісто на оладки – 12 рецептів, як зробити тісто для пишних і смачних домашніх оладок
    Прокрутка до верху