Чізкейк Нью-Йорк класичний рецепт приготування вдома

Рецепт приготування без випічки

Такий десерт, особливо актуальний в спекотну пору року, коли нагрівати кухню духовкою не хочеться. Готуватися він досить швидко і просто. Для страви потрібно взяти: 220 г пісочного печива, 120 г вершкового масла, 550 г вершкового несолоного сиру, 3 яйця, 130 мл жирних вершків і 130 г цукрової пудри.

  • Печиво подрібнюється в крихту за допомогою качалки або блендера.
  • Отримана маса змішується з сильно розм’якшеним маслом і викласти в круглу форму. Основа для частування має близько півгодини настоюватися в холоді.
  • Філадельфія з пудрою, вершками і курячими яйцями збивається в однорідний ніжний крем.
  • Суміш виливається поверх вже застиглої основи і знову відправляється в холод.
  • Чізкейк Нью-Йорк без випічки повністю застигне вже через 4-5 годин, але краще залишити його при мінусовій температурі до ранку.

    Дивіться також:  Торт Пташине молоко з лимоном і манкою – 5 покрокових рецептів
    Прокрутка до верху