З додаванням полуниці
Коли звичайний чізкейк встигне набриднути, можна взятися за приготування полуничного варіанти. Крім ягід (650 г), для нього береться: 210 г печива, малий. ложка пектину, 30 г борошна, 550 г вершкового сиру, 80 г вершкового масла, 2 великі ложки соку лимона, щіпка солі, 2 жовтки і 3 цілих яйця, 360 г цукру-піску.

Печиво треться на дрібній тертці і злегка обсмажується на розтопленому маслі. З отриманої маси в чашу мультиварки формується основа з невеликими бортиками.
Для крему змішується сир, цукор (240 г), пшеничне борошно. У масу по одному повільно вводяться яйця і жовтки. В кінці додається 500 г полуниці, перемеленої в пюре.
Крем викласти на основу.
У відповідній програмі запікається 120 хвилин.
Для заливки залишилася полуниця дрібно ріжеться, засипається рештою цукром і залишають на кілька годин.
Пектин в порошку змішується з невеликою кількістю піску і висипається до ягід.
Маса на плиті на невеликому вогні доводять до кипіння. Туди ж виливається сік лимона.
Заливка залишається на вогні, поки не стемніє і стане схожою на рідкий мармелад. Їй поливається готовий чізкейк.
Перед подачею солодкість відправляється на пару годин в холодильник.
Сторінки:
1 2 3 4 5 6 7 8