Чізкейк в мультиварці – 8 смачних рецептів приготування

З додаванням полуниці

Коли звичайний чізкейк встигне набриднути, можна взятися за приготування полуничного варіанти. Крім ягід (650 г), для нього береться: 210 г печива, малий. ложка пектину, 30 г борошна, 550 г вершкового сиру, 80 г вершкового масла, 2 великі ложки соку лимона, щіпка солі, 2 жовтки і 3 цілих яйця, 360 г цукру-піску.

  • Печиво треться на дрібній тертці і злегка обсмажується на розтопленому маслі. З отриманої маси в чашу мультиварки формується основа з невеликими бортиками.
  • Для крему змішується сир, цукор (240 г), пшеничне борошно. У масу по одному повільно вводяться яйця і жовтки. В кінці додається 500 г полуниці, перемеленої в пюре.
  • Крем викласти на основу.
  • У відповідній програмі запікається 120 хвилин.
  • Для заливки залишилася полуниця дрібно ріжеться, засипається рештою цукром і залишають на кілька годин.
  • Пектин в порошку змішується з невеликою кількістю піску і висипається до ягід.
  • Маса на плиті на невеликому вогні доводять до кипіння. Туди ж виливається сік лимона.
  • Заливка залишається на вогні, поки не стемніє і стане схожою на рідкий мармелад. Їй поливається готовий чізкейк.
  • Перед подачею солодкість відправляється на пару годин в холодильник.

    Дивіться також:  Тульські пряники – 4 рецепта приготування в домашніх умовах
    Прокрутка до верху