Шоколадне ласощі
Десерт з шоколадом виходить особливо смачним і оригінальним. Для його приготування береться: 120 г печива, 3 великі ложки какао, 90 г вершкового масла, 570 г сирно-вершкового сиру, 10 г картопляного крохмалю, 2 цілих яйця і 2 жовтки, 80 мл жирних вершків, щіпка солі.

Піч застеляється пекарської папером. На неї викладається основа з крихти печива, великий ложки какао і розтопленого вершкового масла.
У глибокій мисці змішується сир, борошно, крохмаль, цукор, яйця, жовтки, вершки. Найкраще робити це міксером на мінімальних обертах. Останнім у крем додається какао.
Отримана маса викладається на основу.
Випікається ласощі у відповідній програмі 80 хвилин.
Бажано залишити чізкейк на підігріві ще на 15-20 хвилин і тільки після цього помістити настоюватися в холод.
Сторінки:
1 2 3 4 5 6 7 8