Чізкейк «Нью-Йорк»
Такий варіант десерту найчастіше подається в ресторанах. Але можна приготувати його вдома з наступних компонентів: 650 г вершкового сиру, 3 яйця, по малий. ложці ванілі і лимонної цедри, 140 г цукрової пудри, 220 г печива, 160 мл вершків для збивання, 110 г вершкового масла.

У програмі «Підігрів» топиться вершкове масло і змішується з крихтою печива. З отриманої маси формується основа для ласощі.
Для крему з’єднується сир, пудра. Далі вводяться яйця по одному, ваніль, цедра лимона.
Залишилося влити вершки і добре збити крем.
Вершкова маса викладається на основу.
Під закритою кришкою десерт випікається у відповідному режимі 65 хвилин.
Ще півгодини частування буде настоюватися на підігріві.
Сторінки:
1 2 3 4 5 6 7 8