Чізкейк в мультиварці – 8 смачних рецептів приготування

Чізкейк «Нью-Йорк»

Такий варіант десерту найчастіше подається в ресторанах. Але можна приготувати його вдома з наступних компонентів: 650 г вершкового сиру, 3 яйця, по малий. ложці ванілі і лимонної цедри, 140 г цукрової пудри, 220 г печива, 160 мл вершків для збивання, 110 г вершкового масла.

  • У програмі «Підігрів» топиться вершкове масло і змішується з крихтою печива. З отриманої маси формується основа для ласощі.
  • Для крему з’єднується сир, пудра. Далі вводяться яйця по одному, ваніль, цедра лимона.
  • Залишилося влити вершки і добре збити крем.
  • Вершкова маса викладається на основу.
  • Під закритою кришкою десерт випікається у відповідному режимі 65 хвилин.
  • Ще півгодини частування буде настоюватися на підігріві.

    Дивіться також:  Булочки без дріжджів – 7 рецептів, як приготувати пишні і смачні булочки з бездріжджового тіста
    Прокрутка до верху