Чізкейк з маскарпоне – 7 рецептів

Рецепт приготування без випічки

Чізкейк без випічки з маскарпоне — полегшений варіант приготування ніжного десерту своїми руками.

  • печиво 300 гр;
  • вершки 33 % 200 мл;
  • сир маскарпоне 500 гр;
  • цукор 150 гр;
  • вершкове масло 100 гр;
  • пакетик ваніліну;
  • желатин 20 гр.

Візьмемо цукрове печиво і перетворимо в посипання. Рекомендується обробити блендером або в м’ясорубці, вручну це триває довше.

Підготуйте желатин — залийте теплою водою і прогрійте на повільному вогні. Не забувайте час від часу помішувати, щоб продукт розчинився до останньої крихти. Як тільки це відбудеться — відставте в сторону, щоб він охолов. Желатин буде потрібен для начинки, і він не повинен бути гарячим, щоб вершки не згорнулися — лише злегка теплим.

Далі розтопимо масло і заллємо з крихтою, замісимо. Основа готова і її можна перемістити в форму. Викладаючи основу, добре розрівнюємо і утрамбовуємо, щоб основа вийшла щільною. Ставимо в холодильник для застигання.

Тепер можна підготувати начинку. Вершки збиваємо з цукром, додаємо сир і ваніль, гарненько перемішуємо міксером. Останнім буде желатин — вливаємо в начинку і останній раз опрацьовуємо міксером.

Заливаємо кремоподібної сумішшю корж і поміщаємо в холодильну камеру на чотири години. Декоруємо листочками м’яти, посипкою, ягодами — чим душа забажає.

Дивіться також:  Банановий чізкейк – 8 рецептів
Прокрутка до верху