Чізкейк з маскарпоне – 7 рецептів

З полуницею та білим шоколадом

Цікавий рецепт підійде для посиденьок з подружками або для дитячого свята.

  • печиво пісочне — 175 грам;
  • масло сливоч. — 50 грам;
  • білий шоколад — 200 грам;
  • сир вершковий — 300 грам;
  • полуниця — 225 грам.

Першим етапом, як завжди, йде подрібнення печива і розтирання з топленим або просто м’яким маслом. Розкладаємо у формі по дну, робимо бортик і відразу ж ставимо в холодильну камеру.

Корж набуває потрібний стан, а ми беремося за начинку: топимо шоколадку на паровій бані або будь-яким іншим методом, але важливо не доводити до кипіння, інакше він перестане бути ароматним.

Збиваємо сир і ягідний продукт, перемішуємо з топленой шоколадкою. Начинка готова і її можна використовувати. Лопаткою масу рівномірно розрівнюємо і заповнюємо нею корж. Залишити десерт години на чотири в холодильній камері. Варіант прикраси — затерти чорним і білим шоколадом зверху.

На замітку. Сир в цьому варіанті рецепта може бути замінений 200 гр жирної (домашньої) сметани.

Дивіться також:  Медовик — класичний рецепт з заварним кремом і 4 варіанти приготування
Прокрутка до верху