C сиром
Для тіста:
- 100 грам м’якого масла;
- 50 грам цукру;
- 1 ч. л. розпушувача;
- 250 грам просіяного борошна.
Для начинки:
- 400 грам сиру;
- 250 грам маскарпоне;
- 2 яйця;
- 2 ст. л. манної крупи;
- 1 ст. л. цукру;
- ваніль;
- сіль.
Спочатку займемося тіста: борошно змішуємо з маслом, подслащаем, перетворюємо все в крихту. Половину тіста засипаємо в форму і трамбуем вручну. Тісто буде сипучим, це нормально.
Начинка: сирок і сир добре розминаємо виделкою, додаємо розпушувач, ваніль, манку, вбиваємо яйця. Все це перемішуємо до однорідності, заливаємо на основу. Зверху начинки висипаємо половину тіста і легенько розрівнюємо, не придавлюючи.
Відправляємо запікатися в духову шафу на 60-70 хвилин при 180 град.