Чізкейк з маскарпоне – 7 рецептів

C сиром

Для тіста:

  • 100 грам м’якого масла;
  • 50 грам цукру;
  • 1 ч. л. розпушувача;
  • 250 грам просіяного борошна.

Для начинки:

  • 400 грам сиру;
  • 250 грам маскарпоне;
  • 2 яйця;
  • 2 ст. л. манної крупи;
  • 1 ст. л. цукру;
  • ваніль;
  • сіль.

Спочатку займемося тіста: борошно змішуємо з маслом, подслащаем, перетворюємо все в крихту. Половину тіста засипаємо в форму і трамбуем вручну. Тісто буде сипучим, це нормально.

Начинка: сирок і сир добре розминаємо виделкою, додаємо розпушувач, ваніль, манку, вбиваємо яйця. Все це перемішуємо до однорідності, заливаємо на основу. Зверху начинки висипаємо половину тіста і легенько розрівнюємо, не придавлюючи.

Відправляємо запікатися в духову шафу на 60-70 хвилин при 180 град.

Дивіться також:  Заливний пиріг з яйцем і зеленою цибулею – 7 рецептів
Прокрутка до верху