Чізкейк з маскарпоне – 7 рецептів

Банановий чізкейк з маскарпоне

  • печиво просте 300 гр;
  • вершкове масло 80гр;
  • вершковий сир 600 гр;
  • яйця 3 шт.;
  • цукор 150 гр;
  • пара плиток шоколаду;
  • 1 банан.

Як завжди, починаємо з основної частини: печиво розтираємо з маслом, розрівнюємо по формочці. Далі начинка: сир з’єднайте з яєчною сумішшю і цукром до консистенції без цілісних утворень, викладається поверх коржика і запікається в духовій шафі 10-15 хвилин на 200 градусах. Остуджуємо, заливаємо топленой шоколадкою і прикрашаємо гуртками банана.

Дивіться також:  Торт Брауні – 8 рецептів ніжного шоколадного торта
Прокрутка до верху