Деруни без яєць – популярні рецепти.

Деруни без яєць в духовці

 

Якщо потрібно приготувати велику порцію драніков, то можна приготувати їх в духовці. Добре готувати таким чином деруни з добавками. Наприклад, з м’ясом. Тоді ви будете впевнені, що начинка добре пропеклась.

Рецепт:

  • картопля – 1 кілограм;
  • ріпчаста цибуля – 100 гр, або дві середні головки;
  • часник – 2 зубці, дрібно нарубаного, якщо така добавка доведеться за смаком;
  • кріп за бажанням;
  • сіль, перець за смаком.

Далі готуємо за такою схемою:

Очищену картоплю і цибулю натерти на дрібній тертці. Деякі господині радять одну частину картоплі натерти на дрібній, а другу на середній тертці, щоб маса вийшла однорідною, але поджаривалась з скоринкою. Пам’ятаємо про секрети, і добре перемішавши всі інгредієнти, відкидаємо масу на друшляк, дати стекти зайвої рідини.

Беремо деко застеляємо його пергаментом і викладаємо сформовані оладки. Духовку потрібно попередньо нагріти до позначки 185 градусів, час запікання близько 30 хвилин.

Дивіться також:  Короп, запечений в духовці – 8 рецептів приготування
Прокрутка до верху