Десерти на Новий Рік 2016 з фото

Оладки з яблуками

Час приготування: близько півгодини, розрахований приблизно на 6 порцій.

Інгредієнти

  • Борошно – 2 склянки;
  • Яблука – 2-3 стиглих, соковитих яблука;
  • Кисле молоко або кефір – 0,75 склянки
  • Яйця – 1 шт;
  • Цукор – 1 ст. ложка;
  • Харчова сода – на кінчику ч. ложки;
  • Олія для смаження.

Яблука (разом зі шкіркою) подрібнити на крупній тертці, додати збите з цукром яйце, половину загальної кількості кислого молока, соду, всипати, поступово розмішуючи, борошно – щоб не було грудок, добре вимісити і лише потім довести до загального обсягу молока або кефіру.

На попередньо розігріту сковороду викласти ложкою невеликі коржі, обсмажити до легкого підрум’янення, не пересмажуючи оладки з обох сторін.

Оладки, приготовані за цим рецептом, дуже ніжні на смак і щільності, вони можуть бути политі соусом, рецепт якого наведений вище і подані відповідним чином, вони можуть стати прекрасним доповненням Вашого меню.

Також, продовжуючи яблучну тему, хотілося б поділитися кількома цікавими рецептами печених яблук.

Дивіться також:  Рецепт торта на Новий Рік 2016 з фото
Прокрутка до верху