Рецепти десертів на Новий Рік
Яблука печені з брусницею
Час приготування: близько півгодини, розрахований приблизно на 8 порцій.
Нам знадобляться:
- Яблука – 8 середніх апетитних яблук;
- Брусниця – 1 склянка;
- Цукор – 0,5 склянки цукру;
- Цукрова пудра – 2 ст. ложки.
Яблука слід ретельно помити і видалити серцевину, брусницю помити, підсушити трохи і змішати з цукром. Поглиблення заповнити брусницею, змішаної з цукром.
Таким чином підготовлені яблука слід укласти на деко, підлив трохи води, щоб яблука не потріскалися, і запекти в духовці.
При подачі на стіл посипати цукровою пудрою. До печених яблук можна подати молоко.