Десерти на Новий Рік 2016 з фото

Яблука, фаршировані сиром

Час приготування: близько півгодини, розрахований приблизно на 6 порцій.

Нам знадобляться:

  • Яблука – 4 штуки стиглих, соковитих яблук;
  • Сир – близько 100 м;
  • Цукор – 1 ст. ложка;
  • Яйця – 3 шт.;
  • Варення – 4 ст. ложки;
  • Ванілін або кориця – за смаком, близько пів стандартного пакетика.

Яблука слід ретельно помити, видалити серцевину. Сир протерти до стану однорідної маси, у протертий сир слід додати яйця, попередньо в піну розтерті з цукром, ваніліном або корицею, ретельно перемішати.

Цією масою слід заповнити яблука, поверхню начинки змастити збитим яйцем.

Також викласти яблука на сковороду, підлити трохи води і запекти в духовці.

При подачі на стіл яблука гарно і акуратно полити улюбленим варенням – вишневим, смородиновим, малиновим.

Дивіться також:  Суп з рисом — 11 рецептів приготування вдома
Прокрутка до верху