Яблука, фаршировані сиром
Час приготування: близько півгодини, розрахований приблизно на 6 порцій.
Нам знадобляться:
- Яблука – 4 штуки стиглих, соковитих яблук;
- Сир – близько 100 м;
- Цукор – 1 ст. ложка;
- Яйця – 3 шт.;
- Варення – 4 ст. ложки;
- Ванілін або кориця – за смаком, близько пів стандартного пакетика.
Яблука слід ретельно помити, видалити серцевину. Сир протерти до стану однорідної маси, у протертий сир слід додати яйця, попередньо в піну розтерті з цукром, ваніліном або корицею, ретельно перемішати.
Цією масою слід заповнити яблука, поверхню начинки змастити збитим яйцем.
Також викласти яблука на сковороду, підлити трохи води і запекти в духовці.
При подачі на стіл яблука гарно і акуратно полити улюбленим варенням – вишневим, смородиновим, малиновим.