З желатином у фользі
Щоб приготувати домашню ковбасу по такому рецепту, не потрібно використовувати кишки або возитися з м’ясорубкою. Інгредієнти: 1 кг курячих стегенець, по ½ малий. ложки спеціальної приправи для курки і меленого чорного перчика, 15 г якісного желатину, 2 великі ложки майонезу, малий. ложка солі, 7-8 часникових зубчиків.

М’ясо курки разом з шкірою ріжеться невеликими кубиками. Воно солиться, перчится, приправляється обраними спеціями і розчавленим часником.
Після додавання майонезу фарш ретельно вимішується. Залишилося всипати в масу желатин і ще раз перемішати всі складові.
Фарш ділиться на 4 частини, кожна з яких упаковується в харчову плівку. З маси формуються акуратні ковбаски. Вони загортаються у фольгу за принципом цукерок.
Страва буде випікатися годину в гарячій духовій шафі.
Далі його потрібно прибрати в холодильник на всю ніч.
Зберігається ковбаса не довше 5 діб.