Фалафель – 6 рецептів приготування в домашніх умовах

Як приготувати страву з зеленого гороху?

Ще простіше приготувати фалафель з зеленого горошку. Для такого частування відмінно підійде заморожений продукт, який сьогодні продається у кожному супермаркеті. Крім горошку (350 г), потрібно використовувати: 1 білу цибулину, по дрібці кмину, зіри, коріандру і куркуми, пару часникових зубчиків, пучок свіжої кінзи, 40 г нутовой борошна, сіль, перець, олія. Приготувати фалафель за таким рецептом зможе навіть початківець кулінар.

  • Спеції гарненько подрібнюються в ступці і перемішуються.
  • Горошок розморожується при кімнатній температурі. Для цього не потрібно заливати його теплою водою або відправляти в мікрохвильовку.
  • Цибулю і часник подрібнюються в блендері. Далі до них додається горох, і продукти перетворюються в однорідну густу масу.
  • Залишилося висипати в отриману суміш, дрібно нарубану кинзу і всі спеції, а також посолити і поперчити пюре за смаком.
  • В останню чергу до «тесту» додається нутове борошно.
  • Маса перетворюється в невеликі кульки, які обсмажують у фритюрі до скоринки.
  • Подається частування з зеленим овочевим салатом. Можна доповнити фалафель і м’ясною підливою з яловичини і томатів.

    Дивіться також:  Курка в сметанному соусі – 7 рецептів приготування
    Прокрутка до верху