Фалафель – 6 рецептів приготування в домашніх умовах

Рецепт приготування з квасолі

Дуже поживним виходить фалафель на основі білої або чорної квасолі. Вона повинна бути відвареної до м’якості. Крім квасолі (350 г), потрібно використовувати: 170 г солодкої картоплі, по 1 ч. л. сушеного лука, і гранульованого часнику, сік половини лайма, сіль, перець, олія.

  • Солодкий картопля відварюється в підсоленій воді до готовності, а потім разом з заздалегідь підготовленої квасолею перетворюється в однорідну масу.
  • В отримане пюре додаються приправи, лаймовий сік, сіль і перець за смаком.
  • З ароматною маси катаються кульки однакового розміру, а потім пальцями перетворюються в коржі.
  • Заготовки з обох сторін підрум’янюються на будь-якій рослинній олії.
  • Готові коржі можна полити часниковим соусом і загорнути в свіжий лаваш.

    Дивіться також:  Рулет з лаваша з червоною рибою — 8 рецептів
    Прокрутка до верху