Готуємо з нутовой борошна
Щоб максимально скоротити процес приготування страви, можна використовувати для основи нутовую борошно. Крім основного інгредієнта (230 г), потрібно взяти: 60 г манної крупи, по щіпці меленого куміна, коріандру, каррі, кардамону, 1 ч. л. соди, білу цибулину, 4 часникового зубчики часнику, 50 г безглютенової борошна, сіль, перець, кукурудзяне масло, воду.

Борошно з нуту розбавляється водою до консистенції густої кашки.
До отриманої маси додається подрібнену цибулю, часник, манка, спеції, сода, сіль, перець і приблизно 50 мл теплої води.
Всі інгредієнти ретельно перемішуються і залишають на півгодини. За цей час манна крупа і нутове борошно розмокнуть.
По закінченню зазначеного терміну в масу додається безглютенова борошно, і з неї вологими руками формуються мініатюрні кульки.
Круглі заготовки обсмажують до рум’яного кольору в кукурудзяній олії.
Смачніше всього подавати частування з соусом з густою ряжанки і зерновий гірчиці.