Фарширована щука в духовці – 6 покрокових рецептів

З картопляною начинкою

Щука є не тільки делікатесом, але і дієтичним продуктом, так як в ній багато білка, мало жиру. М’ясо щуки досить сухе, тому щоб приготувати соковиту рибу, її фарширують різноманітними інгредієнтами. Сьогодні приготуємо ситне блюдо – щука, фарширований картоплею.

Інгредієнти:

  • щука;
  • три середніх бульби картоплі;
  • три часточки часнику;
  • пучок кропу;
  • цибулина;
  • сіль, перець, олія.

Спосіб приготування:

  • Щуку очищаємо, промиваємо і потрошимо.
  • Картоплю натираємо на тертці і промиваємо до тих пір, поки не вийде крохмаль.
  • На підігрітому маслі обсмажуємо півкільцями цибулю і кладемо його в картоплю разом з подрібненим кропом, часником і спеціями.
  • Начинку закладаємо в рибу, зашиваємо і ставимо в духовку на 30-40 хвилин при температурі 180°С.
Дивіться також:  Як закоптити сало – 7 рецептів, як зробити копчене сало в домашніх умовах
Прокрутка до верху