З картопляною начинкою
Щука є не тільки делікатесом, але і дієтичним продуктом, так як в ній багато білка, мало жиру. М’ясо щуки досить сухе, тому щоб приготувати соковиту рибу, її фарширують різноманітними інгредієнтами. Сьогодні приготуємо ситне блюдо – щука, фарширований картоплею.
Інгредієнти:
- щука;
- три середніх бульби картоплі;
- три часточки часнику;
- пучок кропу;
- цибулина;
- сіль, перець, олія.
Спосіб приготування:
- Щуку очищаємо, промиваємо і потрошимо.
- Картоплю натираємо на тертці і промиваємо до тих пір, поки не вийде крохмаль.
- На підігрітому маслі обсмажуємо півкільцями цибулю і кладемо його в картоплю разом з подрібненим кропом, часником і спеціями.
- Начинку закладаємо в рибу, зашиваємо і ставимо в духовку на 30-40 хвилин при температурі 180°С.