Рецепт приготування з рисом
За допомогою оригінальних і смачних страв завжди можна організувати святкову вечерю. Одним з таких страв є фарширована щука. Ми пропонуємо рецепт риби з начинкою з дикого рису і яєць.
Інгредієнти:
- щука;
- 150 р дикого рису «Акватика»;
- три яйця;
- цибулина;
- 50 г вершкового масла;
- сіль, перець, сушена зелень.
Спосіб приготування:
- З тушки акуратно, наче панчоха, знімаємо шкіру, м’ясо відокремлюємо від кісток.
- Рис добре промиваємо і відварюємо до готовності.
- У чашу блендера викладаємо рибне м’ясо, цибулю і шматочки вершкового масла, ретельно перемішуємо.
- В рибний фарш додаємо одне сире яйце і два відварних, які потрібно нарізати на невеликі шматочки. Кладемо також рис, спеції та зелень, перемішуємо і фаршируємо начинкою шкіру щуки.
- Деко застеляємо пергаментом, змащуємо маслом і викладаємо рибу. Щоб шкіра не лопнула під час запікання, потрібно проткнути її зубочистками в декількох місцях.
- Запікаємо страву протягом 50-60 хвилин, встановивши температурний режим на 180°С.