Фарширована щука в духовці – 6 покрокових рецептів

Рецепт приготування з рисом

За допомогою оригінальних і смачних страв завжди можна організувати святкову вечерю. Одним з таких страв є фарширована щука. Ми пропонуємо рецепт риби з начинкою з дикого рису і яєць.

Інгредієнти:

  • щука;
  • 150 р дикого рису «Акватика»;
  • три яйця;
  • цибулина;
  • 50 г вершкового масла;
  • сіль, перець, сушена зелень.

Спосіб приготування:

  • З тушки акуратно, наче панчоха, знімаємо шкіру, м’ясо відокремлюємо від кісток.
  • Рис добре промиваємо і відварюємо до готовності.
  • У чашу блендера викладаємо рибне м’ясо, цибулю і шматочки вершкового масла, ретельно перемішуємо.
  • В рибний фарш додаємо одне сире яйце і два відварних, які потрібно нарізати на невеликі шматочки. Кладемо також рис, спеції та зелень, перемішуємо і фаршируємо начинкою шкіру щуки.
  • Деко застеляємо пергаментом, змащуємо маслом і викладаємо рибу. Щоб шкіра не лопнула під час запікання, потрібно проткнути її зубочистками в декількох місцях.
  • Запікаємо страву протягом 50-60 хвилин, встановивши температурний режим на 180°С.
Дивіться також:  Зрази з яйцем – 8 рецептів приготування
Прокрутка до верху