Апетитна закуска в клярі
Інгредієнти: 290 г охолоджених крабових паличок, 1 мал. ложка соку лимона, плавлений сирок, майонез, свіжий кріп, сіль, пара зубків часнику, мелений чорний перець, велике яйце, 80 г просіяного борошна, 90 мл нехолодного молока, дрібку харчової соди.
- Для початку потрібно зайнятися кляром. В зручну миску виливається нехолодну молоко. В ньому розчиняється сіль, сода і перець. Далі додається трохи збите яйце і просеянная борошно. Остання всипається невеликими порціями.
- Після ретельного перемішування в ємності повинен виявитися досить густий кляр.
- Для начинки дрібно треться плавлений сирок, до нього додається майонез, подрібнений кріп і роздавлений свіжий часник. Маса за смаком солиться і перчится.
- Палички краба акуратно розгортаються, змащуються начинкою і загортаються назад рулетиком. Кожна окрема заготівля розрізається на 2 частини.
- Шматочки паличок умочують в тісто і обсмажують з двох сторін на розігрітій олії. Закуска готова викласти на серветки, щоб прибрати надлишки масла.
Отримані крабові палички в кляре також подаються гостям охолодженими.