З начинкою з грибів
Склад продуктів: середні стегенця 10-12 штук, півкіло печериць, велика сіль, 2-3 цибулини, 2 великі ложки сметани, суміш перців.

З кожного стегенця шкіра знімається і залишається мініатюрна частина кісточки з суглобом. М’ясо знімається з кісток і дрібно нарізати.
Гриби і цибулю дрібно шинкують, солятся, перчатся і обсмажують до готовності.
Коли піджарка охолоне, вона разом з сирим м’ясом пропускається через м’ясорубку. При необхідності суміш досаливается.
Куряча шкіра набивається начинкою. Отримані «окорочка» викладаються в підготовлену форму і змазують сметаною.
Фаршировані курячі ніжки з грибами випікаються 40-45 хвилин в добре прогрітій духовці. Періодично їх потрібно змащувати виділився жиром.
Сторінки:
1 2 3 4 5 6 7 8