Фарширований перець у духовці – 8 рецептів

З грибами

  • перець — 3 плоду;
  • гриби — 400 гр;
  • м’якоть свинини — 450 гр;
  • цибуля — 1 великий;
  • майонез — 2 ст. л.;
  • масло — пара ложок;
  • часник — 2-4 зубчики;
  • сіль;
  • прянощі;
  • сир — 200 гр.

Свинину нарізаємо маленькими кубиками, злегка обсмажуємо до утворення легкої скоринки. Заливаємо половиною склянки води, тушкуємо під кришкою третину години.

Тим часом подрібнюємо цибулю, гриби. Тремо сир в окрему миску. Перці ріжемо уздовж на половинки і позбавляє від насіння.

У м’ясо додаємо гриби, перчимо, солимо і гарненько перемішуємо.

Часник дрібненько ріжемо, половинки перцю трохи підсолюємо. Перчинки присипаємо невеликою кількістю сиру. В м’ясну начинку кладемо майонез і часник, додаємо ще частина сиру і перемішуємо. Перчинки викладаємо на деко, застелений фольгою, наповнюємо начинкою і посипаємо залишками сиру. Запікаємо третину години при 200-стах градусах.

Дивіться також:  Як варити манну кашу на молоці та воді і без грудочок? 4 смачні рецепти
Прокрутка до верху