З грибами
- перець — 3 плоду;
- гриби — 400 гр;
- м’якоть свинини — 450 гр;
- цибуля — 1 великий;
- майонез — 2 ст. л.;
- масло — пара ложок;
- часник — 2-4 зубчики;
- сіль;
- прянощі;
- сир — 200 гр.
Свинину нарізаємо маленькими кубиками, злегка обсмажуємо до утворення легкої скоринки. Заливаємо половиною склянки води, тушкуємо під кришкою третину години.
Тим часом подрібнюємо цибулю, гриби. Тремо сир в окрему миску. Перці ріжемо уздовж на половинки і позбавляє від насіння.
У м’ясо додаємо гриби, перчимо, солимо і гарненько перемішуємо.
Часник дрібненько ріжемо, половинки перцю трохи підсолюємо. Перчинки присипаємо невеликою кількістю сиру. В м’ясну начинку кладемо майонез і часник, додаємо ще частина сиру і перемішуємо. Перчинки викладаємо на деко, застелений фольгою, наповнюємо начинкою і посипаємо залишками сиру. Запікаємо третину години при 200-стах градусах.