З овочами та квасолею
- квасоля темно-червона — 200 гр;
- кукурудза — 250 гр;
- перець болгарський — 3 плоду;
- фарш 250 гр;
- сир вершковий — 50 гр;
- цибуля — 1 одиниця;
- паста томатна чи кетчуп — 2 ст. л.;
- часник — 1 зубок.
Перший крок — підготовка квасолі. Бобові досить довго розварюються, тому рекомендуємо замочити мінімум на 4 години, після варити півгодини.
Готуємо овочі, як зазвичай — цибулю нарізати якомога дрібніше, перці розділити на половинки.
На розігрітому маслі пасерувати цибулю 2-3 хвилини, потім додати фарш і продовжити готування 10-15 хвилин, постійно помішуючи — якщо цього не зробити, фарш збереться грудками.
Часник натерти дрібно, або спресувати, додати до м’яса разом з консервованою кукурудзою, влити пасту і викласти квасолю, залишити готуватися ще хвилин на десять.
Перці тим часом відправити на деку в гарячий духовий шафа на чверть години. Після наповнити готовою начинкою, присипати сирної стружкою і запікати ще 15 хвилин.