Фарширований перець у духовці – 8 рецептів

З овочами та квасолею

  • квасоля темно-червона — 200 гр;
  • кукурудза — 250 гр;
  • перець болгарський — 3 плоду;
  • фарш 250 гр;
  • сир вершковий — 50 гр;
  • цибуля — 1 одиниця;
  • паста томатна чи кетчуп — 2 ст. л.;
  • часник — 1 зубок.

Перший крок — підготовка квасолі. Бобові досить довго розварюються, тому рекомендуємо замочити мінімум на 4 години, після варити півгодини.

Готуємо овочі, як зазвичай — цибулю нарізати якомога дрібніше, перці розділити на половинки.

На розігрітому маслі пасерувати цибулю 2-3 хвилини, потім додати фарш і продовжити готування 10-15 хвилин, постійно помішуючи — якщо цього не зробити, фарш збереться грудками.

Часник натерти дрібно, або спресувати, додати до м’яса разом з консервованою кукурудзою, влити пасту і викласти квасолю, залишити готуватися ще хвилин на десять.

Перці тим часом відправити на деку в гарячий духовий шафа на чверть години. Після наповнити готовою начинкою, присипати сирної стружкою і запікати ще 15 хвилин.

Дивіться також:  Рис з креветками – 15 рецептів приготування
Прокрутка до верху