Готуємо з додаванням лимонів на зиму
Фейхоа з лимоном виходить більш ароматним і корисним. Відмінне доповнення до чаю холодним зимовим днем.
Необхідні продукти:
- 0,5 кг цукру;
- лимон;
- близько 0,1 літра води;
- півкілограма фейхоа.
Процес приготування:
- Лимон поділяємо на цедру і сік, а фейхоа очищаємо від хвостиків і нарізаємо на скибочки.
- Воду разом з цукром доводимо до кипіння, тримаємо суміш, поки вона не стане прозорою і цукру не буде видно, додаємо лимонний сік і цедру, варимо хвилин п’ять.
- Знімаємо з плити, викладаємо до решти продуктів порізаний фейхоа, даємо охолонути, а потім варимо ще п’ять хвилин після кипіння, встановивши слабкий рівень нагріву. Готовий продукт можна закатати.