Фейхоа з цукром – 8 рецептів на зиму

Готуємо з додаванням лимонів на зиму

Фейхоа з лимоном виходить більш ароматним і корисним. Відмінне доповнення до чаю холодним зимовим днем.

Необхідні продукти:

  • 0,5 кг цукру;
  • лимон;
  • близько 0,1 літра води;
  • півкілограма фейхоа.

Процес приготування:

  • Лимон поділяємо на цедру і сік, а фейхоа очищаємо від хвостиків і нарізаємо на скибочки.
  • Воду разом з цукром доводимо до кипіння, тримаємо суміш, поки вона не стане прозорою і цукру не буде видно, додаємо лимонний сік і цедру, варимо хвилин п’ять.
  • Знімаємо з плити, викладаємо до решти продуктів порізаний фейхоа, даємо охолонути, а потім варимо ще п’ять хвилин після кипіння, встановивши слабкий рівень нагріву. Готовий продукт можна закатати.
Дивіться також:  Чак-Чак – 8 рецептів, як приготувати в домашніх умовах
Прокрутка до верху