З цукром і апельсинами
Ще один спосіб приготувати смачне варення. Плоди підбирайте обов’язково м’які.
Необхідні продукти:
- кілограм фейхоа і стільки ж цукру;
- стакан води;
- один апельсин.
Процес приготування:
- Ягоди промийте, приберіть хвостики і розрізати на половинки. Якщо вони дуже великі, то можна нарізати на чотири частини.
- Викладіть їх у ємність для варіння, влийте воду і тримайте на слабкому вогні близько 5 хвилин.
- Потім засипаємо цукор, додаємо подрібнений і очищений від кісточок апельсин. Спочатку чекаємо, коли цукор розчиниться, підтримуючи мінімальний рівень нагріву. Доводимо всю масу до кипіння і варимо близько 30 хвилин, після чого поміщаємо ласощі в банки і закатуємо.