Фейхоа з цукром – 8 рецептів на зиму

З цукром і апельсинами

Ще один спосіб приготувати смачне варення. Плоди підбирайте обов’язково м’які.

Необхідні продукти:

  • кілограм фейхоа і стільки ж цукру;
  • стакан води;
  • один апельсин.

Процес приготування:

  • Ягоди промийте, приберіть хвостики і розрізати на половинки. Якщо вони дуже великі, то можна нарізати на чотири частини.
  • Викладіть їх у ємність для варіння, влийте воду і тримайте на слабкому вогні близько 5 хвилин.
  • Потім засипаємо цукор, додаємо подрібнений і очищений від кісточок апельсин. Спочатку чекаємо, коли цукор розчиниться, підтримуючи мінімальний рівень нагріву. Доводимо всю масу до кипіння і варимо близько 30 хвилин, після чого поміщаємо ласощі в банки і закатуємо.
Дивіться також:  Райдужний торт – 7 рецептів, як приготувати гарний і незвичайний торт в домашніх умовах
Прокрутка до верху